Markiisit

Terassin neliöt hyötykäyttöön!

terassimarkiisilla saat suojan terassillesi auringosta, mutta myös vesisateelta. Voit siis nauttia kuumana kesäpäivänä terassilla oleskelusta mukavasti varjossa, ilman pelkoa kastumisesta sateen yllättäessä. Samalla ehostat myös talosi yleisilmettä upealla markiisilla.

Terassimarkiisi toimii myös tehokkaana suojana auringonvalon haalistavalta vaikutukselta, joten myös huonekalut , lattiapinnat sekä verhoilut pitävät väriloistonsa entistä pidempään.

Valittavanasi on useita yksivärisiä sekä raidallisia kangasvaihtoehtoja, joista yhdessä löydämme varmasti mieluisan sekä juuri sinun taloosi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Kankaat ja komponentit

Jokainen markiisi valmistetaan likaa ja vettä hylkivästä, homesuojatusta erikoiskankaasta. Kankaat ovat myös UV-sädesuojattuja, joten ne pitävät värinsä pitkään. Runko-osat ovat laadukasta anodisoitua alumiinia sekä terästä. Kaikki muoviosat säänkestävää pvc-muovia.

Mallit

Elegant-terassimarkiisi – alumiinin värisillä runko-osilla
Simplex-terassimarkiisi – valkoisilla runko-osilla

Sähkökäyttöinen?

Kaikkiin markiiseihin voidaan asentaa moottoriohjaus veivikäyttöisen tilalle. Kun valitset moottorin suorittamaan kelaustyön puolestasi, voidaan markiisia ohjata kytkimen lisäksi myös kaukosäätimellä. Vaivattomin tapa varmistua siitä, että markiisi on aina oikeassa asennossa on liittää siihen aurinko- ja tuuliautomatiikka, joka reagoi auringonvaloon sekä tuulen voimakkuuteen.

 

Käytämme ainoastaan laadukkaita Somfy –moottoreita sekä ohjauslaitteita
Moottoreista, automatiikoista sekä muista sähköisistä ohjaustavoista
löydät lisätietoja moottorivalmistajan kotisivuilta.

Pääset sivuille napsauttamalla oheista logoa

.MITOITUSOHJE, MARKIISI (PDF)

POIKKILEIKKAUS KUVA, ELEGANT-TERASSIMARKIISI (PDF)

POIKKILEIKKAUS KUVA, ELEGANT-TERASSIMARKIISI KATOSPROFIILILLA (PDF)

ASENNUSOHJE, ELEGANT –TERASSIMARKIISI (PDF)

ASENNUSOHJE, SIMPLEX -TERASSIMARKIISI (PDF)