Säleverhot

Tehokasta näkö- ja häikäisysuojaa

Sälekaihtimet lisäävät viihtyvyyttä kotonasi toimimalla samalla näkö- ja häikäisysuojana sekä lisälämmöneristeenä. Polttomaalattu alumiinisäle pitää väriloistonsa koko kaihtimen eliniän. Kuumina kesäpäivinä sälekaihdin pitää lämmön ulkona, suojaa sisätiloja auringon haalistavalta vaikutukselta ja päästää sisään juuri haluamasi määrän valoa.

Aurinkoisena talvipäivänä voit päästää lämpöä sisään ja illan viilentyessä sulkemalla kaihtimen estät lämmön ulossäteilyä, joten kaihdin toimii myös ylimääräisenä ”ikkunalasina”.

Valitse värit, yhdistele mielesi mukaan -
vaihtoehtoja löytyy jokaiseen makuun.


Värit sälekaihtimiisi voit valita laajasta valikoimasta, samalla voit valita sälekaihtimen väriin sopivat narut sekä ylä- ja alalistat. Vaihtoehtoja löytyy jokaiseen makuun. Myös raidoitus onnistuu haluamillasi väreillä helposti. Valittavanasi on joko perinteinen 25 mm leveä tai kapeampi 16 mm sälekaihdin sekä 35 mm.

Sälekaihdin voidaan asentaa joko ikkunan puitteiden väliin tai pinta-asennuksena huoneen puolelle. Myös asennus viistoihin ikkunoihin onnistuu vaivattomasti. sälekaihtimet valmistetaan aina mittatilaustyönä asiakkaan vaativimpiinkin ikkunoihin.

On paljon asioita jotka täytyy ottaa huomioon hankkiessasi sälekaihtimia, joten vieraile lähimmän asiatuntevan jälleenmyyjän luona ja anna meidän tehdä hankinta helpommaksi.

Privacy-sälekaihdin: Säleisiin tehdään reiät reunaan jolloin toinen säle peittää edellisen säleen reiät.

Tekniset tiedot:

Säleen leveys 25 mm / 16 mm
Säleen paksuus 0,21 mm
Enimmäiskorkeus 2500 mm
Enimmäisleveys 3000 mm
Enimmäispinta-ala 6m m2
Pakettikorkeu1s 82*


* Pakettikorkeus ylösvedetylle kaihtimelle, kun kokonaiskorkeus on 1500 mm.